Erica D2 – ST Germanicus/CSVC D3 11- 0

zondag 27 september 2015
Zaterdag 26-september
Er reden 4 auto’s terug van Erica naar Coevorden met allemaal huilende jongens en meisjes. Dat waren de spelers van Germanicus D3 die tegen Erica D2 gevoetbald hadden, alhoewel gevoetbald? Achter de feiten aan gelopen. We moeten Johan maar eens uitnodigen bij Erica. Kan hij daar even zien hoe het echt moet met de fluwelen revolutie. Enkel en alleen met eigen jeugd fris en aanvallend voetbal spelen. Goed spel over de flanken. Voorzetten die ook nog op maat waren. Goed loopwerk (zelfs zonder bal) kortom Erica D2 speelt momenteel het voetbal wat Ajax graag zou willen spelen!
Germanicus had niks, maar dan ook niks in de melk te brokkelen. Erica was op alle fronten beter. Bij de rust stonden ze al met 7-0 voor. Na de rust werden logischer wijs de krachten wat gespaart (Europacup wedstrijden komen er weer aan he) maar werd er toch nog 4x gescoord. En alle mogelijke doelpunten zaten erbij.  Zeer goed uitgespeelde aanvallen (wat lijkt het voetbal dan toch makkelijk!), kopballen, afstandsschoten, vrije trappen die keurig binnen gemikt werden en zelfs een zeer subliem Dennis Bergkamp lopje.
Ja het was genieten zaterdagmorgen op sportpark de Veenschappen (het weer werkte ook heel erg mee). Tenminste als je een Erica hart hebt. Voor de mensen uit Coevorden was het iets minder, ietsje boel minder!