Erica D2 – DZOH D6

woensdag 16 december 2015
Dinsdag 15 december had Erica D2 een inhaalwedstrijd tegen DZOH D6.
Erica had nog iets om voor te strijden want theoretisch kunnen ze nog kampioen worden.
Degene die 1e staat is namelijk al uitgevoetbald en heeft 6 punten en 16 doelpunten meer gescoord. En Erica had dus nog 2 inhaalwedstrijden. Dus theoretisch zou het mogelijk moeten zijn. Maar wees eerlijk, 16 doelpunten in 2 wedstrijden is een redelijk kansloze zaak zou je denken. Maar daar dachten onze bikkels van D2 anders over. Ze hadden al een simpel rekensommetje gemaakt dat ze dan beide wedstrijden moesten winnen met 8-0! Ga er maar eens aanstaan.
 
Dinsdagavond was dus de 1e van de 2 inhaalwedstrijden en ik hoef je niet te vertellen dat ze gemotiveerd waren. Tot op het bot waren ze gemotiveerd en ze hebben er in hun jeugdigheid ook alle vertrouwen in dat het gaat lukken (“moet toch kunnen 16 doelpunten in 2 wedstrijden”, dat ze überhaupt gaan winnen was niet eens een discussie…”tuurlijk winnen we….”)
En winnen hebben ze gedaan en wel met.. ja ja met 8-0 (1e opdracht voltooid dus). En ook nog met goed voetbal. Goed combinatiespel, goed loopwerk, ook zonder bal, en strak en goed verdedigen.
Komende zaterdag kunnen ze dus de kroon op het werk plaatsen. Alleen nog even minimaal met 8-0 winnen!!! Ze spelen thuis om 09.30 uur, dus kom ze aanmoedigen!!)
Maar 1 ding is zeker, ze gaan er wel voor!!!