Erica D2 – Bargeres D2 8-0

zaterdag 10 oktober 2015
En weer is een nieuwe tegenstander op de pijnbank gelegd door Erica D2.
Dit keer was Bargeres het slachtoffer. Bargeres straalde uit dat ze al met knikkende knietjes richting Erica vertrokken waren, en ze hebben vast gedacht om de lijdensweg zo kort mogelijk te laten zijn, want ze verschenen pas om vijf voor half tien op het veld terwijl om half tien al de aftrap was. Erica was toen al lang warm en begon dan ook na het eerste fluitsignaal warmgedraaid met de wedstrijd.
Bargers liet zich als makke schapen naar het slachtbank leiden, anders gezegd, het ging allemaal wel erg gemakkelijk  voor Erica D2 die de laatste weken in prima vorm zijn en die lijn ook deze wedstrijd  gewoon doorzette. Bij de rust stond het al 5-0, Bargeres werd helemaal suf getikt en met mooie aanvallen scoorde Erica er weer lustig op los.
Na de rust was werkelijk alle tegenstand gebroken en liepen de jongetjes van Bargeres als dwalende zielen over het veld. Ook bij Erica werd het allemaal iets minder. Toch werd er nog 3x gescoord en kan Erica D2 weer een overwinning bijschrijven! Weer veel gescoord en sommige uit hele mooie aanvallen over heel veel schijven, er zat nog een eigen goal bij van een jongetje van Bargeres die het allemaal nog niet genoeg vond, en ook de boogbal, oftewel het lopje over de keeper was weer, voor de 3e wedstrijd op rij, van de partij.
Kortom een mooie overwinning maar veel spanning zat er dit keer niet in, daarvoor was de tegenstander gewoon te zwak, of Erica te sterk. This maar net hoe je het zien wilt!