Erica 2 verliest van aartsrivaal (26/08/2015)

maandag 31 augustus 2015
Afgelopen woensdagavond werd op de thuishaven aangetreden tegen de bezoekers van SVBO uit Barger Oosterveld. Zoals altijd een gevecht tussen goed en kwaad, licht v.s. duister, water en vuur.
De geelhemden hadden de eerste helft overwicht in hun spel, maar wisten dit niet uit te drukken in doelpunten. Door twee razendsnelle counters van de net op tijd in vorm gekomen Ricardo ‘Rieksie’ Bruins, door 2 wereldballen van respectievelijk onze keeper Bram Gebekken en Gerwin Duursma (buitengewoon schitterende pas met buitenkant links) werd de ruststand op 2-0 bepaald.

In de tweede helft kon Erica zich niet meer onder de druk uit voetballen en vloeiden de krachten weg bij de spelers. Dit resulteerde al gauw in een 2-2 tussenstand en zelfs de 2-3 kon niet voorkomen worden. Uiteindelijk werd nog geflatteerd de 2-4 binnengeschoten waarna de scheidsrechter besloot het duel te eindigen.

Zoals op de social media al terecht werd opgemerkt door oud 2e speler Harry ‘Nak’ Bergmeester mag een 2-0 voorsprong nooit weggegeven worden en hier sluit de verslaggever zich bij aan.