Direct puntverlies SC ERICA B1

donderdag 10 september 2015
5 September stond de 1e competitiewedstrijd van het equipe van Arno en Michael op programma. De reis ging naar Musselkanaal. 

Na een wat matte warming up begon Erica op dezelfde manier aan de wedstrijd, en liep het dus al snel achter de feiten aan. Na een minuut of 10 kreeg Erica de 1e domper al te verwerken. Een simpele steekbal kon niet worden verwerkt en de spits van Musselkanaal kon zo de 1-0 maken. 5 minuten later was het wederom Musselkanaal dat het net vond. Erica stond te slapen en zo stond er snel 2-0 op het bord.  Zwoegend haalde Erica de rust waar er harde woorden vielen in de kleedkamer vanuit trainerskant. 2e helft zat Erica er wat beter in  en werden er duels gewonnen. Er werd wat meer strijdlust getoond waar Musselkanaal wat moeite mee kreeg. Dit resulteerde in wat kleine kansjes maar Erica kreeg de bal er niet in. Vlak voor tijd waren er nog 2 kansen te zien op het slechte hoofdveld in Musselkanaal. Musselkanaal ging daar het beste mee om. Ze brachten de stand op 3-0 en gooide de wedstrijd op slot. Erica zou daarna nog een grote kans krijgen maar ook deze wisten ze niet te verzilveren. Zo bleef het 3-0 en is het 1e puntverlies voor Erica al vroeg een feit. 


Komende zaterdag speelt Erica thuis tegen Raptim B1 om 12.30 uur en hoop dan de 1e punten binnen te halen, maar dan zal er anders moeten worden gespeeld als tegen Musselkanaal!