Beste voetbalvrienden,

maandag 29 september 2014
 DZOH organiseert een UNIEKE BRAZILIAANSE VOETBAL 3-DAAGSE BIJ DZOH IN  EMMEN TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE.
 Ook leden van jullie vereniging kunnen  zich hiervoor inschrijven. Als jullie deze activiteit aan willen bieden  aan jullie jeugdleden dan kunnen jullie gebruik maken van onderstaand  artikel en of de flyer die als bijlage aan deze mail is toegevoegd.

 Mochten jullie vragen hebben dan kun je me altijd mailen of bellen op
 06
 21516320. Ik heb ook posters beschikbaar om op te hangen op jullie  sportpark. Laat me even weten of jullie meedoen en posters willen  hebben.

 Met vriendelijke groet,

 Rinze Savenije

 voorzitter DZOH

 VAN MAANDAG 13 T/M WOENSDAG 15 OKTOBER(HERFSTVAKANTIE) ZULLEN DE VELDEN  VAN DZOH VOLLEDIG IN HET TEKEN STAAN VAN HET WERELDBEROEMDE  BRAZILIAANSE  SAMBAVOETBAL. VANUIT RIO DE JANEIRO ZULLEN SPECIAAL TRAINERS VAN  TOPCLUB  FLUMINENSE (VEELVOUDIG BRAZILIAANS LANDSKAMPIOEN O.A. IN 2012) WORDEN  INGEVLOGEN OM KINDEREN TUSSEN DE 6 EN DE 14 JAAR ALLE GEHEIMEN VAN HET  BRAZILIAANSE SAMBAVOETBAL BIJ TE BRENGEN.

 De Voetbal 3-Daagse bij voetbalclub DZOH uit Emmen is bedoeld voor D-,  E-, en F-pupillen en voor C-junioren. Ook als je nergens lid bent of  lid  bent van een andere club kun je gewoon inschrijven. Iedere deelnemer  ontvangt een Braziliaans kledingpakket bestaande uit een shirt, broekje  en kousen. Wil jij leren pingelen als Neymar of trucjes kunnen zoals  Ronaldinho schrijf je dan snel in op www.dzoh.nl [1]

 Brazilië is het land van de bal. Van sambavoetbal en van voetballende  jongens en meisjes waar je maar kijkt. Altijd en overal. Onnavolgbare  passeerbewegingen, flitsende acties en weergaloze doelpunten. Dat is  waar het Braziliaanse voetbal voor staat. Neymar, Robinho, Kaká, Dani  Alves, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Pelé, Thiago Silva, het zijn  allemaal wereldsterren van Braziliaanse bodem.

 Tijdens de herfstvakantie, van 13 t/m 15 oktober, worden speciaal  Braziliaanse trainers van topclub Fluminense vanuit Rio de Janeiro  ingevlogen om drie dagen lang training te komen geven bij DZOH. Op z’n  Braziliaans. Om kinderen hier kennis te laten maken met het enige echte  samba voetbal en dingen te laten zien en leren die ze misschien wel  nooit meer in hun leven zullen tegenkomen.

 Als je mee wilt doen, wees er dan snel bij want er is maar plek voor 40  deelnemers. Het is mogelijk om je voor twee of voor drie dagen in te  schrijven. Kinderen kunnen iedere dag vanaf 9.00 uur worden gebracht  (aanvang trainingen 9.30 uur). Om 16.00 uur is het officiële programma  afgelopen maar kinderen kunnen tot 17.00 uur worden opgehaald.

 De kosten per persoon (incl. kledingpakket, lunch, fruit, eten &
 drinken) bedragen:

 2 DAGEN:              €  95,-

 3 DAGEN:              € 135,-

 INSCHRIJVEN OP Links:
 ------
 [1] http://www.dzoh.nl