Afgelasting Bijzondere ALV en oproep vrijwilligers

maandag 11 juni 2018
De voor komende vrijdag, 15 juni, aangekondigde Bijzondere ALV gaat niet door.
Beste leden, De voor komende vrijdag, 15 juni, aangekondigde Bijzondere ALV gaat niet door. Binnen het bestuur van Erica’86 is er bij een aantal bestuursleden onduidelijkheid over een eventuele fusie tussen onze vereniging en Erica’86 en wat dit voor de toekomst betekent. Het bestuur van Erica '86 heeft daarom extra tijd gevraagd.

Wij, als bestuur, zijn daarom van mening dat het op dit moment geen zin heeft om jullie, leden, toestemming te vragen om het fusie onderzoek te starten. Wij hopen dat er na de reguliere ALV in oktober bij Erica’86 wel voldoende draagvlak is voor fusie onderzoek. Dat is dan voor ons ook het moment om u tijdens onze ALV bij te praten en toestemming te vragen voor fusie onderzoek.

Wij betreuren deze plotselinge wijziging bij Erica’86 maar snappen wel dat er op moment niet voldoende zekerheid is voor fusie onderzoek.

De aangekondigde verkiezing van voorzitter stellen we hiermee ook uit tot de reguliere ALV in oktober/november.

Ik wil als interim voorzitter wel graag van deze gelegenheid gebruik maken om uw aandacht te vragen voor de opengekomen vrijwilliger functies. We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die bij thuiswedstrijden van het 1e de kaartverkoop willen doen. Daarnaast zoeken we gastdames in de bestuurskamer tijdens thuiswedstrijden van het 1e elftal. Dit kan prima ingevuld worden door meerdere personen die in een roulatie schema dit voor hun rekening nemen.
Om mij volledig te kunnen focussen op mijn taak als (interim) voorzitter zoeken we een wedstrijd secretaris senioren die deze taak van mij over wil nemen.

Natuurlijk zijn er altijd vrijwilligers welkom voor het uitvoeren van functies binnen onze vereniging.

Hebt u interesse of wilt u graag informatie over vrijwillige functies dan kunt zich wenden tot het bestuur.

Jan Jeuring
Interim voorzitter