Sponsorcommissie

Geachte (kandidaat) sponsor,

De voetbalvereniging S.C. Erica biedt de mogelijkheid om de voetbalsport op een amateur basis te bedrijven en dat op een betaalbare manier voor haar leden. Zowel op het veld als in de zaal, voor jongens, meisjes, dames en heren op recreatief en prestatie niveau kortom voor elk wat wils. Belangrijk daarbij zijn respect onder elkaar en naar tegenstanders, sfeer in het elftal en binnen de club en sportiviteit. Meerdere teams van S.C. Erica spelen op een hoog niveau en de selectie elftallen bestaan hoofdzakelijk uit leden uit eigen dorp.

Om het uitoefenen van de voetbalsport voor al onze leden betaalbaar te houden en om ook een financieel gezonde vereniging te blijven, is sponsoring noodzakelijk. Daarnaast willen wij als vereniging continu blijven werken aan het verbeteren van het prestatieniveau van onze jeugd- en selectieteams en ook willen wij voldoende aandacht blijven besteden aan de uitstraling van onze vereniging en het op peil houden van onze accommodatie sportpark de Veenschappen. Wij, als voetbalvereniging S.C. Erica, zijn erg blij met en trots op onze grote kern van vaste sponsoren. Maar natuurlijk zouden we het op prijs stellen, dat deze voor ons belangrijke groep verder wordt uitgebreid.

De voetbalvereniging S.C. Erica biedt U als (kandidaat) sponsor meerdere mogelijkheden voor ondersteuning aan de club S.C. Erica en bovendien kan de sponsoring uw imago versterken, promotie en/of naamsbekendheid naar de leden en de bezoekers van de voetbalvereniging S.C. Erica opleveren. Daarnaast worden er door de sponsorcommissie activiteiten georganiseerd zoals onder meer een sponsoravond met bekende gasten, en eens in de zoveel tijd een wedstrijd tussen S.C. Erica en een bekende betaalde voetbalclub. Bij deze activiteiten is het natuurlijk ook mogelijk om te netwerken met collega sponsoren evenals bij de thuiswedstrijden van S.C. Erica.

De sponsorcommissie van S.C. Erica vertelt u in een persoonlijk gesprek graag wat de mogelijkheden qua sponsoring zijn. Er is een breed scala aan pakketten maar natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen kenbaar maken. Heeft u interesse in het sponsoren van S.C. Erica neem dan contact op via sponsorcommissie@scerica.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

De sponsorcommissie S.C. Erica bestaat uit:

Arvid Lange
Peter Stegen
Mark Rolink
Niels Wellen